13989499_1255849194434036_360392194_n
The Leader is You!
August 13, 2016
Show all

Produs în țara ta

Virginia Bordas - Produs in tara ta Antena 1

Îmi aduc aminte de ultimele zile din noiembrie, când întreaga echipă se pregătea de o minivacanţă, şi activitatea principală era să găsim un steag pe care să îl arborăm la sediul nostru. Apoi primim un telefon… Unul din studiourile locale de televiziune doreşte să facă reportaje despre persoane care sprijină comunitatea prin afacerile şi acţiunile lor. Iar eu am fost una dintre propunerile pentru unul din reportaje.

În cazul în care nu ai reuşit să vezi materialul live, găseşti linkul aici. A fost o oportunitate bună de a da voce ideilor noastre şi de a îndemna şi pe alţii să ni se alăture.

  1. La sediu sau la cafenea?

În acest moment, tehnologia ne permite să fim mobili, iar tipul de activitate pe care îl desfăşurăm ne permite să avem colegi virtuali, care lucrează din confortul locuinţei personale, de la o cafenea sau de pe o plajă însorită. Doar că, lucrăm, nu stăm la poveşti cu prietenii, da?

  1. Echipă locală sau globală?

Chiar că suntem localizaţi într-un orăşel de provincie, activitatea noastră este cât se poate de globală. Iar colegii noştri se află în diferite locaţii din lume şi colaborăm virtual. Chiar dacă nu suntem faţă în faţă, nu înseamnă că nu ne cunoaştem J şi nu socializăm.

  1. Clienţi locali sau globali?

Cred în ideea că orice companie poate deveni globală. Iar prin ceea ce facem, ajutăm în special companiile din România să devină relevante pe alte pieţe. Atât serviciile de traduceri, cât şi seria de evenimente Business without Borders, urmăresc să ofere clienţilor cât mai mult sprijin în atingerea unui număr cât mai mare de clienţi globali.

Reportajul face parte din campania Produs în ţara ta, o iniţiativă a Antena 3, Observator şi Geometry Global, şi are ca scop susţinerea produselor şi serviciilor realizate în România. Dacă ştii o poveste de succes, dă un semn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.